logo
10/03
08/03
03/03
12/02
08/02
06/02
03/02
15/01
20/12
11/12
03/12
25/11
22/11
17/11
2 ...

Революція Гідності – досить хвалебних од! Хто вкрав нашу перемогу?! | Блог Ростислава Новоженця

22-11-2021 17:113548

Революція Гідності – досить хвалебних од! Хто вкрав нашу перемогу?! | Блог Ростислава Новоженця

Усі три революції в незалежній Україні, які стали етапами новітньої національно-визвольної боротьби, пройшли під спільним гаслом з нашого гімну: «запануєм і ми, браття, у своїй сторонці!». Тому, підсумовуючи здобутки цих революцій, потрібно, передусім, відповісти на ключове питання – чи запанували ми, українці, у своїй сторонці, чи стали ми господарями на своїй землі? Відповідь очевидна – ні!

 

Зокрема, наслідок революції Гідності для нас – плачевний, але, мабуть, закономірний, якщо послуговуватись накинутою нам тезою, що революції задумують генії, здійснюють герої, а плодами користаються негідники. У нашому випадку ці негідники є ще й чужинцями і нащадками окупантів. Адже, попри жертви «небесної сотні» на Майдані й «небесних тисяч» на фронті до влади в Україні прийшов не український президент, а цілий московсько-єврейський клан Турчинова – Порошенка – Зеленського.

А чи могло бути інакше, якщо весь «олігархат» в Україні – це одні євреї і  татарин Р.Ахметов. Водночас, в Україні – 78% українців і лише 0.2% євреїв. Та ключові посади в державі перебувають в руках не українців: міністр оборони О.Рєзніков і керуючий НБУ К.Шевченко – євреї, голова СБУ І.Баканов і генеральний прокурор І.Венедіктова – росіяни. І це у час, коли Росія веде проти нас відкриту війну, а Ізраїль – приховану (не визнав Голодомор, а євреї в Україні є носіями російської мови і культури та йдуть в одній упряжці з московитами).

Злочини радянського періоду не засуджені, організатори і виконавці – не покарані. Люстрація не проведена.  Русифікація продовжується! У владі кишить українофобами і московською агентурою ще з радянських часів! Українці залишаються в повному безправї на своїй власній землі! Патріоти-добровольці тисячами сидять в тюрмах. Відсутня свобода слова! Панує суцільна брехня! Розкрадання держави сягнуло небачених масштабів! Українська національна гідність розтоптана! Знищуються українці як етнос!

Але, ми – сильна, мудра і працьовита нація! Робімо правильні висновки з історичних помилок і невдач! В єдності наша сила! Разом нас багато, нас не подолати!

Ростислав НОВОЖЕНЕЦЬ, учасник Революції Гідності

Редакція Leopolis.news може не поділяти думку автора. Відповідальність за зміст матеріалу цілком покладається на автора