logo
26/04
2 ...

В окупованому Старобільську підірвали авто з колаборантом (ФОТО)

12-08-2022 17:16513

В окупованому Старобільську підірвали авто з колаборантом (ФОТО)
Фото: Telegram-канал Інсайдер

В окупованому росіянами Старобільську на Луганщині підірвали автомобіль з місцевим колаборантом.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

«Гинуть і на фронті, і в тилу: орки постійно штурмують околиці Луганщини. Безуспішно, бо два села досі тримаються. А тим часом на окупованих територіях колаборанти підриваються в автівках.

В окупованому Старобільську так званий «начальник МРЕВ», в якого газова установка в автівці була встановлена, напевно, з порушеннями чекає на свій квиток на концерт кобзона в лікарні у важкому стані.

Велика дяка партизанам!», – написав Гайдай.

Telegram-канал Інсайдер з посиланням на джерело повідомляє, що у Старобільську було підірвано у власному автомобілі колаборанта Аскяра Лайшева.

У свою чергу так зване «МНС ЛНР» повідомляє, що вчора ввечері у Старобільську спалахнув позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, пише «Кореспондент».

«Як вдалося з'ясувати, власник іномарки, зробивши покупки в розташованому поруч торговому центрі, сів у своє авто і почав рух, через кілька секунд пролунав вибух. Чоловікові вдалося вистрибнути з палаючої машини, а очевидець події, який проїжджав повз, довіз постраждалого до приймального відділення місцевої лікарні», розповіли в МНС.

 

Чоловік госпіталізований з діагнозом «опік полум'ям шиї, тулуба, кінцівок II-IIIА ступеня 90% поверхні тіла, рвана рана лівого стегна».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news